Cowork
Cowork

Sand mellem tæerne og nye ideer

Sidst i juni tog jeg afsted mod Cowork Klitmøller som skulle blive rammen for sommerens arbejdsophold på vestkysten.
Et fint hus i forvandling midt på Klitmøllers hovedgade med ideer, visioner og masser af go energi fra husets beboer, både de faste og dem på gennemgang.

Her var jeg 3 uger og arbejde med mine projekter, men fik også en masse med hjem – nye bekendtskaber og venner, grafisk identitet til firmaet, ny forhandler, skæve perspektiver på design, sand mellem tæerne og alt det som gør at muligheder dukker op.
Co work er et kreativt hus hvor der bliver talt. Her kastes vidensdeling over skrivebordende i det lille åbne kontor, over det fælles middagsbord eller når man en smule søvndrukken dukker op til dagens første aktivitet. Den fælles morgenbadning.
Jeg blev hurtigere en del af fællesskabet end jeg havde drømt om. Et dejligt kreativt fællesskab med blandende erhvev og masser af imødekommenhed.

 

A photo posted by Slow Works (@slowworksdesign) on

 

Hav og Planeter

Et af de fine initiativer i huset er fra Slowwork. De har i det tilstødende lokale har startet en fin lille designbutik. Her produceres alt med eftertænksomhed og fine tanker om ikke at overproducer design. Den blå indigo farve er gennemgående i designet  med stærke referencer til det omkring liggende hav.
Planteplaneter og Galaxy Globe kom op og hænge i den indigo blå butik og vi har nu fået vestkystens første forhandler.

Cowork

Coworks fremtidsplaner er at skabe rammerne for en fælles matchmaking zone som de beskriver. Men faktisk virker det allerede. Alle de dejlige folk i huset, de fine initiativer som konstant sker i og omkring cowork giver blot en lyst til at komme tilbage til de kolde vesterhavsbølger.
Tak til alle men især Troels, Benthe, Peter, Mette og Rasmus fra co work og for deres imødekommenhed.

A photo posted by Slow Works (@slowworksdesign) on